Νεκρός 5χρονος που έκανε διακοπές στην Κω

 Νεκρός 5χρονος που έκανε διακοπές στην Κω

 

Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Κω άφησε ένα πεντάχρονο παιδάκι που έκανε διακοπές με τους γονείς του στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια είναι από το Βέλγιο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη προετοιμασία για να γίνει αεροδιακομιδή με Super Puma στην Αθήνα.

Από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά από τον τοπικό Τύπο, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω την Πέμπτη το μεσημέρι στην αγκαλιά της μητέρας του, με χαμηλό οξυγόνο. Παρά τις προσπάθειες, δεν παρουσίασε βελτίωση και αποφασίστηκε διακομιδή στην Αθήνα – ωστόσο μέσα σε μισή ώρα επήλθε το μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια είχε επισκεφτεί ιδιωτική ιατρική εταιρεία υγείας του νησιού, αφού το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία τη Δευτέρα. Ωστόσο, αφού διακομίστηκε με ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις και εξετάστηκε, τελικά το άφησαν να φύγει.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και μεταφέρονται με επιφύλαξη, αναφέρουν πως το παιδί παρουσίασε οξεία σκωληκοειδίτιδα που δεν διαγνώσθηκε από την αρχή με συνέπεια, η διάτρηση της να οδηγήσει σε περιτονίτιδα και αυτή με τη σειρά της σε σήψη, η οποία επέφερε και το θάνατο του άτυχου παιδιού.

H νεκροτομή του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (στο νεκροτομείο Κω) από Ιατροδικαστή τον οποίο θα επιλέξουν οι γονείς του παιδιού (πιθανότατα και από το Βέλγιο) ώστε να καταδειχθούν από την ιατροδικαστική έκθεση τα ακριβή αίτια και οι πιθανές ευθύνες για το θάνατο του.

 

Πηγή: Kosvoice

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ