Ελληνοβουλγαρική σπείρα διακινούσε ηρωίνη

Ελληνοβουλγαρική σπείρα διακινούσε ηρωίνη

Ένας 44χρονος από την Αττική και ένας 30χρονος από το Ηράκλειο είχαν στήσει επιχείρηση διακίνησης ηρωίνης στην Κρήτη ενώ στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρέθηκαν όχι μόνο οι δύο διακινητές του «λευκού θανάτου» αλλά και πάνω από 890 γραμμάρια ηρωίνης.

Οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηρακλείου παρακολουθούσαν τον 30χρονο Βούλγαρο τον οποίο και συνέλαβαν χθες το βράδυ την στιγμή που παραλάμβανε από υπαίθριο χώρο αυτοσχέδια συσκευασία, στο εσωτερικό της οποίας, υπήρχαν επτά μικρότερες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά, 888 γραμμάρια ηρωίνης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, την ποσότητα ηρωίνης είχε μεταφέρει ο 44χρονος Έλληνας από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής και στη συνέχεια την είχε αποκρύψει στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είχε υποδείξει στον 30χρονο, προκειμένου να την παραλάβει.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών σε συνεργασία με το λιμενικό σώμα Ηρακλείου, ο 44χρονος εντοπίστηκε εντός του πλοίου με το οποίο επέστρεφε στον Πειραιά και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 645 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 30χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10,2 γραμμάρια ηρωίνης, σε δεκατρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, 4 φαρμακευτικά σκευάσματα, για τα οποία στερούταν ιατρικής συνταγής, αυτοσχέδιος δοσομετρητής και κινητό τηλέφωνο.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ