Τραυματισμός 13χρονου σε λούνα παρκ

Τραυματισμός 13χρονου σε λούνα παρκ

Ένα 13χρονο αγόρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού σε επιχείρηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών -λούνα Παρκ- στην Ερέτρια. Συνελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης του λούνα Παρκ

Σύμφωνα με το eviazoom, το περιστατικό συνέβη χθες, Πέμπτη,  περίπου στις 23:30 το βράδυ, σε επιχείρηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών στην Ερέτρια, όταν κατά τη διάρκεια χρήσης παιχνιδιού -τύπου τραμπολίνο- από ένα 13χρονο αγοράκι, προκλήθηκε τρύπα, από σκίσιμο, στο δίχτυ του, με αποτέλεσμα την πτώση του ανήλικου στο έδαφος και τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ένας 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ο 13χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι κάτοχος σχετικής άδειας για την εγκατάσταση και λειτουργία της ανωτέρω επιχείρησης από την αρμόδια Αρχή, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΠΗΓΗ: eviazoom

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ