ΦΩΤΟ-Οδηγούσε και τράκαρε με… πόρτα

ΦΩΤΟ-Οδηγούσε και τράκαρε με… πόρτα

Με μία… πόρτα τράκαρε το πρωί της Τετάρτης οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου στο κέντρο της Ξάνθης.

Η οδηγός, κινούμενη επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, ξαφνικά και, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, συγκρούστηκε με μία πόρτα φορτηγού, που εκτελεί μεταφορές. Η πόρτα άνοιξε και έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του διερχόμενου οχήματος, το οποίο περνούσε εκείνη ακριβώς τη στιγμή από την περιοχή, προκαλώντας ένα εκκωφαντικό θόρυβο.

Περαστικοί, αλλά και καταστηματάρχες, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, έσπευσαν να δουν το τι είχε συμβεί, καθώς και εάν είχε τραυματιστεί η οδηγός. Από τη σύγκρουση έσπασε ένα τμήμα του παρμπρίζ στη θέση του οδηγού, μιας και το φορτηγάκι βρισκόταν δεξιά του ΙΧ οχήματος, καθώς και η αριστερή πόρτα.

Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, το οποίο και ακινητοποίησε στο σημείο της σύγκρουσης.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η αστυνομία, αρχικά με δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και, ακολούθως, με ένα επανδρωμένο όχημα της τροχαίας. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές, ωστόσο το συμβάν ήταν αρκετό, για να δημιουργήσει μέσα σε ελάχιστα λεπτά ουρά οχημάτων με την κυκλοφορία να “παγώνει” στο κέντρο της πόλης.

Το ΙΧ όχημα μετακινήθηκε αμέσως, μόλις έφτασε η αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δρόμος να ανοίξει και να δοθεί ξανά σε κυκλοφορία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: Thrakitoday.com

 

Διαβάστε επίσης:

Μπλόκο σε φορτίο 15 τόνων

Λύματα στη θαλάσσια περιοχή των Περιβολίων

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ