Στα Πατήσια έκλεινε τα ραντεβού του ο Μαζιώτης

Στα Πατήσια έκλεινε τα ραντεβού του ο Μαζιώτης

Στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων στα σύνορα με την Κυψέλη έχουν στραφεί οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για  τον εντοπισμό της γιάφκας του Επαναστατικού Αγώνα.

Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου ο συλληφθείς Νίκος Μαζιώτης, έχει κρύψει τον βαρύτατο οπλισμό της οργάνωσης που αποτελείται από ρουκετοβόλα, ρουκέτες, καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με τον ALPHA, oι αρχές έχουν εστιάσει στην συγκεκριμένη περιοχή καθώς το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα είχε πραγματοποιήσει δύο ραντεβού με την ιδιοκτήτρια του ασημί Hyundai σε δρόμους του Αγίου Νικολάου προκειμένου να αγοράσει το αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο σενάριο ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την μαρτυρία καταστηματάρχη της περιοχής που δήλωσε ότι είδε τον Νικό Μαζιώτη στην περιοχή μερικές εβδομάδες πριν τη σύλληψη του.

Οι έρευνες εστιάζονται και στην περιοχή του Μαραθώνα όπου εκτιμούν ότι μπορεί να βρίσκεται η δεύτερη γιάφκα που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης και στην οποία ενδεχομένως κρύβονται τα εκρηκτικά. 

Οι αρχές έχουν στη διάθεσή του τη μαρτυρία ενός άνδρα ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει δει εκεί το ασημί Hyundai.

 

Διαβάστε επίσης.

 

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ