Απολογείται ο Μαζιώτης

Απολογείται ο Μαζιώτης

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι απολογούμενος ο Νίκος Μαζιώτης. Ο τρομοκράτης που τραυματίστηκε και συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, μετά από συμπλοκή με άνδρες της αστυνομίας, νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Τη μεταφορά του ζήτησε ο ίδιος, αναλαμβάνοντας με υπεύθυνη δήλωση την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του. Ο χώρος είναι ειδικά διασκευασμένος με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης και επιτηρείται σε 24ωρη βάση.

Πριν τη μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού, την Παρασκευή που πέρασε, ο Νίκος Μαζιώτης, στο σύντομο τετ α τετ που είχε με τον ανακριτή αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έγιναν, δεν απάντησε καν στην ερώτηση πώς ονομάζεται και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δήλωσε ως επάγγελμα «επαναστάτης».

Ολοκληρώθηκε η έρευνα στο διαμέρισμα του Αμαρουσίου

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα, τα ειδικά συνεργεία της Σήμανσης και της Αντιτρομοκρατικής ολοκλήρωσαν τη συλλογή στοιχείων από το διαμέρισμα στην οδό Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι, όπου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διέμεναν ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα.

Εκεί που δίνουν βάρος οι διωκτικές αρχές είναι στον εντοπισμό DNA, προκειμένου να ταυτοποιήσουν ενδεχομένως και τους συνεργούς του τρομοκράτη τους οποίους αναζητούν.

Στα ίχνη των διαδρομών του Μαζιώτη

Τις πιθανές διαδρομές που ακολουθούσαν οι Μαζιώτης και Ρούπα αναζητούν, εξάλλου, οι αστυνομικοί. Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν τα προηγούμενα 24ωρα έρευνα στο αρχείο φωτογραφιών και video από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στα διόδια της Εθνικής και Αττικής Οδού και εντόπισαν φωτογραφίες του ασημί Hyundai με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959.

Το συμπέρασμα που έχουν βγάλει σε πρώτη φάση είναι ότι το ζεύγος διατηρούσε κρησφύγετο και στο Μαραθώνα, το Γραμματικό ή σε κάποια από τις γύρω περιοχές και εκεί πλέον εντοπίζεται η έρευνά τους για την αποκάλυψη του πάργκινγκ με το ασημένιο αυτοκίνητο, αλλά και το κρησφύγετο με τα υλικά που χρησιμοποιούσαν ο Νίκος Μαζιώτης και οι συνεργοί του.

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Ψάχνουν υπόγειο πάρκινγκ που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης

Με… αναπάντητη παρήγγελναν φαγητό Μαζιώτης-Ρούπα

Βρέθηκαν τέσσερα κινητά στο σπίτι του Μαζιώτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ