Σε ειδικό κελί ο Μαζιώτης στον Κορυδαλλό-Εντείνονται οι έρευνες

Σε ειδικό κελί ο Μαζιώτης στον Κορυδαλλό-Εντείνονται οι έρευνες

Λεπτό δεν αφήνει να πάει χαμένο η αντιτρομοκρατική που δίνει μάχη με τον χρόνο για να ανακαλύψει τόσο τη γιάφκα όπου φυλάσσονται τα όπλα του «επαναστατικού αγώνα», όσο και να εντοπίσει τη σύντροφο και τους συνεργούς του Νίκου Μαζιώτη.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο τρομοκράτης μεταφέρθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού μετά από δικό του αίτημα να αποχωρήσει πριν την πλήρη αποκατάστασή του χεριού του από το νοσοκομείο Ευγγελισμός και παρά την αντίθετη άποψη των γιατρών.

Η μεταφορά του έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο τραυματίας τρομοκράτης μεταφέρθηκε από τον «Ευαγγελισμό» σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού, με ενδιάμεσο σταθμό στο Εφετείο, όπου εκτελέστηκε το ένταλμα που αφορά στην καταδίκη του για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» σε 25ετή κάθειρξη κατά συγχώνευση καθώς και στην καταδίκη σε φυλάκιση 10 μηνών που του επιβλήθηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων, ενώ αμέσως μετά, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Βρίσκεται κρατούμενος σε ειδικό κελί με ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα φύλαξης, όπου παρακολουθείται επί 24ώρου βάσης.

Για πρώτη φορά μετά τη συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας και τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς βλέπουμε στην κάμερα τον Νίκο Μαζιώτη.

Στο βίντεο του STAR, θα δείτε τον τρομοκράτη με νάρθηκα στο χέρι στο προαύλιο του Εφετείου, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά το εξιτήριο που πήρε από τον Ευαγγελισμό.

 

Δείτε το βίντεο από το Star 

Η Αντιτρομοκρατική προχώρησε χθες Σάββατο στη δημοσίευση στοιχείων και φωτογραφιών τόσο του Νίκου Μαζιώτη όσο και συνεργών του σε μια προσπάθεια συλλογής πληροφοριών από απλούς πολίτες που ενδέχεται να τους έχουν συναντήσει.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

 

  

Επάγγελμα “επαναστάτης” δήλωσε ο Μαζιώτης

Επάγγελμα “επαναστάτης”  δήλωσε  ο Νίκος Μαζιώτης στον 27ο τακτικό ανακριτή, ο οποίος τον επισκέφτηκε στον Ευαγγελισμό προκειμένου να πάρει την απολογία του κατηγορούμενου για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μαζιώτης αρνήθηκε να πει ακόμα και το όνομά του στον ανακριτή, ενώ ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο ανακριτής του έδωσε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα στις 13:30.

 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη γιάφκα

 

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό της γιάφκας του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλα Ρούπα.

Στο σπίτι του Αμαρουσίου, στην οδό Υψηλάντου 27, όπου διέμεναν με το παιδί τους δεν βρέθηκε οπλισμός, ούτε και στην αποθήκη που ήταν κλειδωμένη και η αντιτρομοκρατική άνοιξε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στα Πατήσια, η  Αντιτρομοκρατική έκανε έρευνες και στο πατρικό σπίτι του Μαζιώτη στη Φθιώτιδα  αλλά και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου.

Εξονυχιστική έρευνα έκαναν οι αστυνομικοί και στα σπίτια συγγενικών προσώπων του φερόμενου ως συνεργού του Μαζιώτη –για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης- στην ίδια περιοχή.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και το πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα που οι αρχές το έκαναν «φύλλο και φτερό» αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν τμήμα της οδού Πολυχάρους, παραπλεύρως της κεντρικής πλατείας της πόλης και διενήργησαν έρευνα σε πολυκατοικία, ενώ ζήτησαν πληροφορίες και συνομίλησαν με ενοίκους.

 

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ-Τα πολλά πρόσωπα του Μαζιώτη

Επάγγελμα “επαναστάτης” δήλωσε ο Μαζιώτης

ΤΩΡΑ-Στη Λουκάρεως η πομπή που συνοδεύει τον Μαζιώτη

Καμένα Βούρλα-Βρέθηκε όπλο στο σπίτι του συνεργού του Μαζιώτη

Χωρίς χειροπέδες η μεταγωγή Μαζιώτη

Σε ειδικό θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες ο Μαζιώτης

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μαζιώτης με το νάρθηκα στο χέρι

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ