Τον μυρίστηκε ο αστυνομικός σκύλος

Τον μυρίστηκε ο αστυνομικός σκύλος

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στην Ηγουμενίτσα και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού οδηγού προέβησαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος Ηγουμενίτσας, με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου.

Στον εντοπισμό 66 κιλών και 870 γραμμαρίων ινδικής κάνναβης και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού οδηγού προέβησαν, χθες το βράδυ, στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, κατά τη διάρκεια ελέγχου από τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο -μέσα σε ειδική κατασκευή στο πάτωμα κάτω από τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού- 65 πακέτα περιτυλιγμένα επιμελώς με ταινία και σελοφάν, τα οποία περιείχαν ποσότητα ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 66 κιλών και 870 γραμμαρίων.

Ο 50χρονος αλλοδαπός οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας και το αυτοκίνητο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ