ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Ολόκληρο το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής με τον Μαζιώτη–4 τραυματίες

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Ολόκληρο το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής με τον Μαζιώτη–4 τραυματίες

Πεδίο μάχης θύμισε για λίγα λεπτά το κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικοί εντόπισαν τον Νίκο Μαζιώτη και αντάλλαξαν πυρά από τα οποία τραυματίστηκε ο τρομοκράτης, ένας αστυνομικός και δύο τουρίστες.

Αυτή την ώρα, ο τραυματισμένος στον ώμο, Νίκος Μαζιώτης, χειρουργείται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Όταν ο Νίκος Μαζιώτης είδε μαζί με τους συνεργούς του τους αστυνομικούς στην πλατεία Καπνικαρέα, άνοιξε πυρ εναντίον τους. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο τρομοκράτης, έκανε και ρίψη χειροβομβίδας.

Οι αστυνομικοί απάντησαν άμεσα στα πυρά και από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας Γερμανός και ένας Αυστραλός Τουρίστας.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μαζιώτης έτρεξε και μπήκε σε ένα ταξί. Ο οδηγός ξεκίνησε να οδηγεί ωστόσο λίγο παρακάτω οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έστησαν μπλόκο και τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο.

Ακούστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Real Fm 97,8:

Ακούστε στο ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη στον Real Fm 97,8 γιατί και πως ο Νίκος Μαζιώτης κυκλοφορούσε ελεύθερος και πόσες φορές είχε καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια της ΕΛ.ΑΣ:

Στο χειρουργείο ο Μαζιώτης

Ο Νίκος Μαζιώτης έχει υποστεί ένα τραύμα στον ώμο ενώ δεν έχει τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πριν από λίγο ο Real Fm 97,8, θα χειρουργηθεί κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα από ορθοπεδικό. Η κατάσταση της υγείας του, δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακούστε το ηχητικό:

ΒΙΝΤΕΟ-Η μαρτυρία του αστυνομικού που συνεπλάκη με τον Μαζιώτη

Τη σκληρή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας περιέγραψε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρει ότι, λίγο μετά τις 12:00, δόθηκε σήμα από το κέντρο της άμεσης δράσης για έναν άκρως επικίνδυνο κακοποιό στην περιοχή Μοναστηράκι.

Όπως επισήμανε, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δεν γνώριζαν την ταυτότητα του δράστη, που ήταν ο Νίκος Μαζιώτης. «Εκείνη τη στιγμή, προσπαθούσαμε να εγκλωβίσουμε τον άκρως επικίνδυνο κακοποιό», τόνισε ο αστυνομικός, προσθέτοντας ότι, αμέσως μετά, ακολούθησε μία πολύ σκληρή καταδίωξη, όπως τη χαρακτήρισε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Μαζιώτης προσπάθησε να φύγει μέσω της Ερμού, έφθασε στην πλατεία της Μητρόπολης και, στο σημείο αυτό, όπως είπε, ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, πρώτα πυροβόλησε ο Μαζιώτης εναντίον του αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε και, αμέσως μετά, ανταπέδωσαν τα πυρά οι αστυνομικοί.

Σημειώνεται ότι, από το πρωί, ήταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ΕΛΑΣ, με την επωνυμία “ΘΗΣΕΑΣ”, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή

Δείτε φωτογραφίες από την αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα σε αστυνομικούς, τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη και τους συνεργούς του.

 

 

* H φωτό είναι από το popaganda.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Στη ΓΑΔΑ ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τον Μαζιώτη

Νέες φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πρώτες μαρτυρίες για τη συμπλοκή

Ολόκληρο το χρονικό της συμπλοκής με τον Νίκο Μαζιώτη-2 τουρίστες τραυματίες

ΒΙΝΤΕΟ-Το σημείο της συμπλοκής της ΕΛ.ΑΣ με τον Μαζιώτη

“Άκουσα τους πυροβολισμούς”

4 τραυματίες από τη συμπλοκή-Ανάμεσά τους και ο Μαζιώτης

Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία

Είναι ο Μαζιώτης λένε ανεπίσημα στην ΕΛ.ΑΣ

Αιματηρή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας – Ένας τραυματίας – Φήμες για σύλληψη Μαζιώτη

ΤΩΡΑ-Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ