ΒΙΝΤΕΟ-Η μαρτυρία του αστυνομικού που συνεπλάκη με τον Μαζιώτη

ΒΙΝΤΕΟ-Η μαρτυρία του αστυνομικού που συνεπλάκη με τον Μαζιώτη

Τη σκληρή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας περιέγραψε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρει ότι, λίγο μετά τις 12:00, δόθηκε σήμα από το κέντρο της άμεσης δράσης για έναν άκρως επικίνδυνο κακοποιό στην περιοχή Μοναστηράκι.

Όπως επισήμανε, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δεν γνώριζαν την ταυτότητα του δράστη, που ήταν ο Νίκος Μαζιώτης. «Εκείνη τη στιγμή, προσπαθούσαμε να εγκλωβίσουμε τον άκρως επικίνδυνο κακοποιό», τόνισε ο αστυνομικός, προσθέτοντας ότι, αμέσως μετά, ακολούθησε μία πολύ σκληρή καταδίωξη, όπως τη χαρακτήρισε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Μαζιώτης προσπάθησε να φύγει μέσω της Ερμού, έφθασε στην πλατεία της Μητρόπολης και, στο σημείο αυτό, όπως είπε, ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, πρώτα πυροβόλησε ο Μαζιώτης εναντίον του αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε και, αμέσως μετά, ανταπέδωσαν τα πυρά οι αστυνομικοί.

Σημειώνεται ότι, από το πρωί, ήταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ΕΛΑΣ, με την επωνυμία “ΘΗΣΕΑΣ”, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Διαβάστε επίσης:

Ολόκληρο το χρονικό της συμπλοκής με τον Νίκο Μαζιώτη-2 τουρίστες τραυματίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Μαζιώτης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ