Το αβοκάντο ήταν… παγιδευμένο

Το αβοκάντο ήταν… παγιδευμένο 

Ύποπτο δέμα σήμανε συναγερμό στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Το εν λόγω δέμα, όταν πέρασε από το μηχάνημα της μαγνητικής πύλης – από το οποίο περνάνε όλες οι αποσκευές- έδειχνε ότι μέσα στο κουτί υπήρχε μία μπάλα από οργανική ύλη, μία πλακέτα ηλεκτρονική και ένα καλώδιο, δηλαδή ότι ακριβώς θα μπορούσε να δείχνει και στην περίπτωση ενός … εκρηκτικού μηχανισμού.

Ο έλεγχος των αποσκευών σταμάτησε αμέσως και ενημερώθηκαν οι πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ, προκειμένου να σπεύσουν και να εξετάσουν το ύποπτο δέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροτεχνουργός, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, το άνοιξε και τότε βρέθηκε μπροστά σε μία πολύ μεγάλή έκπληξη. Μέσα στο κουτί υπήρχε ένα μεγάλο … αβοκάντο, που γύρω του είχε περαστεί ένας φακός, ενώ ο αποστολέας του δέματος, θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα στον παραλήπτη είχε γράψει ένα μικρό σημείωμα και το είχε δέσει με ένα … κορδονάκι στο φακό. Έτσι, το μηχάνημα “διάβαζε” την οργανική ουσία στο αβοκάντο, την ηλεκτρονική πλακέτα στο φακό και το καλώδιο στο κορδονάκι του σημειώτος.

Πηγή: Irakliolive.gr

Διαβάστε επίσης:

Άρτα-“Όχι” στην εκχώρηση των φραγμάτων του Άραχθου

Ηλικιωμένη έπεσε από μπαλκόνι

Λήστευαν ανήλικους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ