Ελληνίδα δημιούργησε φαγώσιμα δοχεία μεταφοράς φαγητού

Ελληνίδα δημιούργησε φαγώσιμα δοχεία μεταφοράς φαγητού

Διαβάστε στο www.ellines.com

 

Η ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια και αρχιτέκτονας δημιούργησε μια οικολογική προσέγγιση για την μεταφορά των τροφίμων: ένα εδώδιμο κουτί μεταφοράς τροφίμων, ένα δοχείο που μπορεί να γίνει μέρος του γεύματος.  Η συλλογή ΚΙ • RA and The Edible Tower (of Containers), όπως ονόμασε η Κωνσταντία Μάνθου τη συλλογή της, παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνου. 

 

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

 

 

www.ellines.com  – H Πρώτη Διαδικτυακή Χώρα στον Κόσμο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ