Ελληνίδα δημιούργησε φαγώσιμα δοχεία μεταφοράς φαγητού
Διαβάστε στο www.ellines.com
Η ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια και αρχιτέκτονας δημιούργησε μια οικολογική προσέγγιση για την μεταφορά των τροφίμων: ένα εδώδιμο κουτί μεταφοράς τροφίμων, ένα δοχείο που μπορεί να γίνει μέρος του γεύματος. Η συλλογή ΚΙ • RA and The Edible Tower (of Containers), όπως ονόμασε η Κωνσταντία Μάνθου τη συλλογή της, παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνου.
Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.
www.ellines.com – H Πρώτη Διαδικτυακή Χώρα στον Κόσμο