Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για το καρτέλ της ηρωίνης

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για το καρτέλ της ηρωίνης

Από σήμερα και έως την Πέμπτη θα απολογηθούν οι 14 συλληφθέντες για τη νέα υπόθεση του καρτέλ της ηρωίνης, με τον εντοπισμό ποσότητας 986 κιλών και 600 γραμμαρίων, το Σάββατο σε αποθήκες στο Κορωπί.

Η υπόθεση συνδέεται με τον εντοπισμό ίδιας μορφής ναρκωτικής ουσίας, άνω του ενός τόνου, που είχε εντοπιστεί και κατασχεθεί, στις 12 Ιουνίου, σε άλλη αποθήκη στην ίδια περιοχή και σε έπαυλη στη Φιλοθέη.

Πιο συγκεκριμένα, την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα ορισμένα από τα μέλη του πληρώματος του πλοίου «NOOR ONE» που μετέφερε την ηρωίνη στην Ελλάδα, ενώ την Τετάρτη ο 32χρονος Έλληνας μαζί με τον 47χρονο Ιρανό υπήκοο που φέρεται να παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση και την Πέμπτη η 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.

Εναντίον των συλληφθέντων, έχει απαγγελθεί η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι για την πρώτη υπόθεση των καρτέλ της ηρωίνης που εντοπίστηκε σε Φιλοθέη και Κορωπί, έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε Τούρκοι υπήκοοι, ένας Αλβανός αλλά και τρεις Έλληνες, εκ των οποίων ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Το πλοίο που μετέφερε την ηρωίνη των 400 εκατ. ευρώ

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο χτύπημα στο καρτέλ ηρωίνης

Έτσι μετέφεραν την ηρωίνη στην Ελλάδα,

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ