Οι ληστές ήταν ανήλικοι και άτυχοι

Οι ληστές ήταν ανήλικοι και άτυχοι

Δύο ανήλικοι Λαμιώτες και δύο νεαροί αλλοδαποί είναι οι δράστες, που πιάστηκαν στα πράσα από αστυνομικούς του τμήματος της Λαμίας, ενώ προσπαθούσαν να κλέψουν μοτοσικλέτες.

Η επ΄ αυτοφώρω σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί, που περιπολούσαν στην περιοχή, είδαν τους νεαρούς να κινούνται ύποπτα, σπρώχνοντας δύο μοτοσικλέτες.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν “έμειναν” τυχαία από καύσιμα, αλλά ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας απ’ αυτούς προσπάθησε να φύγει και κρύφτηκε πίσω από ένα αυτοκίνητο, αλλά τελικά ούτε αυτός γλίτωσε τις χειροπέδες.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο μοτοσικλέτες τα είχαν κλέψει λίγα λεπτά πριν από πυλωτή πολυκατοικίας της οδού Κραββαρίτου.

Οι δύο από τους δράστες είναι ανήλικοι από τη Λαμία, 14 και 15 ετών, αντίστοιχα, ενώ οι δύο συνεργοί τους είναι ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 20χρονος Πολωνός.

Ο 15χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές με κλοπές, διαρρήξεις και ναρκωτικά, με πιο πρόσφατη την απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου στη Λαμία.

Οι νεαροί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ το τμήμα ασφαλείας Λαμίας ερευνά, εάν η “παρέα” εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Πηγή: Lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη- Κλειστός λόγω έργων ο κόμβος Κλειδίου

Κινητοποίηση για ακυβέρνητο σκάφος στα Καμένα Βούρλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ