Σωφρονιστικός υπάλληλος διακινούσε ηρωίνη

Σωφρονιστικός υπάλληλος διακινούσε ηρωίνη

 

Ναρκωτικά μέσα στις φύλακες Γρεβενών φέρεται πως διακινούσε σωφρονιστικός υπάλληλος που συνελήφθη από την  Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος

Στους «αδιάφθορους» της  ΕΛΑΣ υπήρχε πληροφορία πως ένας σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών διακινούσε ηρωίνη, έτσι αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τον 33χρονο όταν αυτός θα έφευγε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του.  

Ο συλληφθείς όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, αρνήθηκε να υπακούσει στην εντολή τους για έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν σε υπαίθριο χώρο, ενώ προηγουμένως είχε πετάξει μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία της ακινητοποίησής του προέβαλε σθεναρή αντίσταση για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς σωφρονιστικός υπάλληλος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον Ανακριτή Γρεβενών.

Την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται για να διακριβωθούν όλες οι πτυχές και η τυχόν συμμετοχή άλλων προσώπων στην υπόθεση, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας.

Η έρευνα και ο χειρισμός της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ