22χρονος σατανιστής: Πίστευα ότι ήμουν ο ίδιος ο χάρος

22χρονος σατανιστής: Πίστευα ότι ήμουν ο ίδιος ο χάρος

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις σκοτεινές δυνάμεις, τις «μαύρες οπτασίες», όπως τις αποκάλεσε, που στοίχειωναν τη ζωή και το όνειρά του και το βράδυ της Ανάστασης τον έσπρωξαν να αρπάξει μια πέτρα και να πολτοποιήσει με αυτήν το κεφάλι της 41χρονης άστεγης Ειρήνης Τ. στη Γλυφάδα, έκανε στον 19ο τακτικό ανακριτή, στον οποίο απολογήθηκε χθες, 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου.

«Είσαι δικός μας. Σκότωσε για μας!» υποστήριξε ότι του έλεγαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωνές που επαναλαμβάνονταν συνεχώς μέσα στο κεφάλι του, σπρώχνοντάς τον να κάνει ανθρωποθυσία στον Σατανά.

«Άκουγα φωνές και έβλεπα μαύρες οπτασίες που πίστευα ότι είναι δαίμονες ή ο ίδιος ο διάβολος. Από την ηλικία των 18 ετών αυτές οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου μου έλεγαν να σκοτώσω. Οι ίδιες οπτασίες έρχονταν σαν εφιάλτες στον ύπνο μου και με έπιαναν από τον λαιμό. Όσο πλησίαζε το Πάσχα, οι φωνές αυτές δυνάμωναν. Το Μεγάλο Σάββατο μάλωσα με την οικογένειά μου και άκουσα πάλι τις φωνές. Όταν είδα την άτυχη γυναίκα το θεώρησα σημάδι. Πίστεψα ότι εκείνοι μού την υπέδειξαν» φέρεται να είπε ο 22χρονος στον ανακριτή για τη νύχτα του φόνου, όταν βρήκε το άτυχο θύμα του και το θυσίασε στον Σατανά. Όπως ισχυρίστηκε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, για τις παραισθήσεις του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια –και είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί παράλυση και να φτάσει να ζυγίζει 30 κιλά- ευθυνόταν η χρόνια εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες.

«Από την ηλικία των 14 ετών άρχισα να εισπνέω βενζίνη. Έβρεχα ένα πανί με βενζίνη και το κρατούσα στη μύτη μου καθώς εξατμιζόταν. Στη συνέχεια ξεκίνησα να κάνω χρήση χασίς, LSD, ηρεμιστικών, για να καταλήξω να κάνω χρήση σκληρών ναρκωτικών» φέρεται ότι υποστήριξε ο 22χρονος κατηγορούμενος, ενώ περιέγραψε στη συνέχεια τις τρομερές παραισθήσεις που είχε από τη συχνή χρήση:

«Πίστευα ότι ήμουν φάντασμα, νεκρός, ο ίδιος ο χάρος! Μάλωνα με τους γονείς μου και πίστευα ότι ο αδελφός μου με μισεί. Άλλες φορές γινόμουν αυτοκαταστροφικός και έσβηνα τσιγάρα στα χέρια μου. Δεν ήθελα να βρίσκομαι με κόσμο και πίστευα ότι όλοι ήθελαν το κακό μου. Οι γονείς μου…» φέρεται να είπε ο δράστης στον ανακριτή.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από την Espresso:

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ