Το ζευγάρι που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του “Μπρούνο”

Το ζευγάρι που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του “Μπρούνο”

 

Στη Χαλκιδική εντοπίστηκαν οι δύο βασικοί ύποπτοι της δολοφονίας του «Μπρούνο», που σημειώθηκε πριν από μερικές ήμερες στο σπίτι του στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα από τη Βουλγαρία που εγκατέλειψαν το νησί των ιπποτών μετά το στυγερό έγκλημα.

Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς μετά από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ενώ έψαχναν για δουλειά στη Βόρεια Ελλάδα και μετά τη σύλληψη τους, με βάση εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί, μεταφέρθηκαν και βρίσκονται αυτή την ώρα στη Ρόδο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι κατηγορούμενοι ήταν οι τελευταίοι που επισκέφτηκαν στο σπίτι τον «Μπρούνο». Μάλιστα συμφώνα με τα στοιχεία δράστης της άγριας δολοφονίας είναι ο άνδρας ενώ η γυναίκα ήταν παρούσα τη στιγμή του εγκλήματος.

Ο «Μπρούνο» ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του νησιού , ενώ ήταν από τα πιο φημισμένα «καμάκια» της Ρόδου, που είχε πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Οι Κολοσσοί του Έρωτα». Τα τελευταία χρόνια προσπαθούσε να επιβιώσει δουλεύοντας ως μικροπωλητής πουλώντας αναψυκτικά στις παραλίες. 

Στη Ρόδο ο αλλοδαπός άνδρας εργαζόταν ως μάγειρας ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως προωθούσε στη μαστροπεία την ομοεθνή του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ