Βατραχάνθρωποι στον Σκορπιό για Αναστασιάδη και Αλβέρτο

Βατραχάνθρωποι στον Σκορπιό για Αναστασιάδη και Αλβέρτο

Τέσσερα σκάφη και μία διμοιρία βατραχανθρώπων θα φρουρούν το νησί του Σκορπιού με απόφαση του αρχηγού του λιμενικού εν αναμονή της άφιξης του Προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, και του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό για το πάρτι της Αικατερίνας Ριμπολέβλεβα, όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

«Την Τρίτη το μεσημέρι ένα επείγον και απόρρητο σήμα έλαβε ο αρχηγός του Λιμενικού: «Ο πρόεδρος της Κύπρου κ. Ν. Αναστασιάδης έρχεται στην Αθήνα και θα κατευθυνθεί στο νησί Σκορπιός. Μεριμνήσατε για μέτρα ασφαλείας». Ο αρχηγός του Λιμενικού λίγα λεπτά πριν είχε πάρει και δεύτερο σήμα για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό ότι θα βρεθεί και αυτός στο νησί για τις τα γενέθλια της Αικατερίνας Ριμπολέβλεβα.

Και ξέρετε πώς «ενήργησε» ο αρχηγός του Λιμενικού; Έστειλε τέσσαρα σκάφη για περιπολίες, και μία διμοιρία βατραχανθρώπων. Ήταν αίτημα του Ρώσου μεγιστάνα, ο οποίος να σημειώσω είχε δωρίσει ένα σκάφος ανοιχτής θαλάσσης στο Λιμενικό (βρίσκεται τώρα στη Λευκάδα) και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Άλλωστε πρόκειται να παραστούν δύο αρχηγοί κρατών και το Λιμενικό πήρε μέτρα προστασίας ώστε να μην υπάρξει κανένα απρόβλεπτο. Ο κ. Αναστασιάδης έρχεται ιδιωτικώς στην Αθήνα, αλλά κανείς δεν αποκλείει συνάντηση με τον κ. Σαμαρά».

 

Πηγή: tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκέντρωση της ΧΑ στο Σύνταγμα

Ανασύρθηκε νεκρός από αρδευτικό κανάλι

Φωτιά σε υπόστεγο στο Ηράκλειο Κρήτης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ