Φρικτό ατύχημα από πτώση στη Μυτιλήνη

Φρικτό ατύχημα από πτώση στη Μυτιλήνη

 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης με το ατύχημα ενός 64χρονου άνδρα, ο οποίος το απόγευμα κατά την διάρκεια εργασιών που έκανε σε παράθυρο του σπιτιού του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να καρφωθεί  με το κεφάλι σε καγκελένια περίφραξη.

Όπως αναφέρει το lesvosreport.gr, άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής ενώ χρειάστηκε οι διασώστες να οργανώσουν ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να  απεγκλωβίσουν με ασφάλεια  τον άτυχο άνδρα από το σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 64χρονος, ο οποίος είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός,  βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα υποβληθεί σε επέμβαση στη Μυτιλήνη ή αν θα μεταφερθεί στην Αθήνα. 

Τραγικό πρόσωπο η σύζυγός του 64χρονου, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, υπέστη σοκ όταν αντιλήφθηκε τί είχε συμβεί αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη συνέβη αυτή η απίστευτη τραγωδία.

 

Πηγή φωτογραφίας lesvosreport.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ