Χειροπέδες σε 29χρονο για διαρρήξεις

Χειροπέδες σε 29χρονο για διαρρήξεις σπιτιών και αυτοκινήτου

Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις διαρρήξεων σπιτιών στη Θεσσαλονίκη και μία διάρρηξη αυτοκινήτου στη Βέροια. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, ενώ, επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονης φίλης του για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος, κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2013 – Μαΐου 2014, διέρρηξε δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Βέροια, απ’ όπου αφαίρεσε:

– Ένα φορητό υπολογιστή, τον οποίο δώρισε στην προαναφερόμενη φίλη του, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές παλάμης (tablet).

– Ένα κινητό τηλέφωνο και

– Κοσμήματα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές παλάμης. Μέρος των κατασχεθέντων αποδόθηκε ήδη στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ για τις υπόλοιπες συσκευές ερευνάται η προέλευσή τους.

Από την κατοχή της 20χρονης κατασχέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που της είχε παραδώσει ο 29χρονος και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Η δικογραφία, που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε επίσης:

Έπεσε σε αρδευτικό κανάλι για να αποφύγει τη σύλληψη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ