Εξιχνιάστηκε ένοπλη επίθεση σε βάρος 56χρονου

Εξιχνιάστηκε ένοπλη επίθεση σε βάρος 56χρονου

Στην άμεση εξιχνίαση υπόθεσης ένοπλης επίθεσης σε βάρος 56χρονου προχώρησαν οι διωκτικές αρχές στα Χανιά.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από την αστυνομία, ο 56χρονος δέχτηκε επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Γεωργιούπολη Χανίων από άγνωστο, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά και συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων.

O δράστης, ένας 36χρονος, κάτοικος της περιοχής, αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του και, με τη χρήση όπλου, τραυμάτισε στο αριστερό πόδι τον 56χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο καταστήματος. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε πάλι στο όχημά του, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων έγινε γνωστή η ταυτότητα του δράστη. Άμεσα ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του, πράγμα που έγινε σε χρονικό διάστημα πριν παρέλθει το αυτόφωρο.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, δύο γεμιστήρες, 236 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 4 κυνηγετικές καραμπίνες, ένα δίκαννο, 5 αλεξίσφαιρα γιλέκα και μαχαίρι με μήκος λάμας 10cm.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο ύποπτος για το βιασμό στην Κω

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ