Φιλανθρωπικό event για παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος από τη Βάλια Κυριαζή-Μώραλη

Φιλανθρωπικό event για παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος από τη Βάλια Κυριαζή-Μώραλη

 

Συγκίνηση προκάλεσε στην Διοίκηση του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Πειραιά η πρωτοβουλία της Βάλιας Κυριαζή-Μώραλη, συζύγου του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννη Μώραλη, να διοργανώσει φιλανθρωπικό event με σκοπό να συγκεντρώσει δώρα για τα μικρά παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Η κ. Βάλια Κυριαζή Μώραλη, πραγματοποίησε στο «Εl Barco» στη Μαρίνα Ζέας εκδήλωση, μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες οι οποίες κλήθηκαν να φέρουν από ένα ή περισσότερα παιχνίδια για τα μικρά παιδιά του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος.

Ο φιλανθρωπικός σκοπός του event στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά δώρα από τις Πειραιώτισσες καλεσμένες της κ. Κυριαζή-Μώραλη αλλά και τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».

Η κ. Βάλια Κυριαζή-Μώραλη βρέθηκε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Μιχάλη Στρουμπούλη και την Διευθύντρια Αναστασία Κατσιλιέρη.

Τόσο ο κ. Στρουμπούλης όσο και η κ. Κατσιλιέρη ευχαρίστησαν την κ. Κυριαζή-Μώραλη για την ευαισθησία της και την συγκινητική πρωτοβουλία, ενώ η ίδια τόνισε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά αλλά και στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, οι οποίες έχουν ανάγκη από βοήθεια και ανθρώπινη υποστήριξη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ