BINTEO-Γνωστός στις αρχές ο 30χρονος που μαχαίρωσε τον αστυνομικό

BINTEO-Γνωστός στις αρχές ο 30χρονος που μαχαίρωσε τον αστυνομικό

 

Σε επίσημες ανακοινώσεις για την στυγερή δολοφονία του 35χρονου Αρχιφύλακα Βασίλη Μαρτζάκλη από 30χρονο Ρομα, στην Ανδραβίδα Ηλείας, προχώρησε πριν από λίγη ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Αφαλείας Ταξιάρχος Νίκος Ιωάννιδης.

Γνωστός για την παραβατική του δράση απασχολώντας τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν ήταν ο 30χρονος Ρομά που κατάφερε θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι στην άτυχο 35χρονο αστυνομικό πατέρα δυο ανήλικων παιδιών, στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης. Ο 30χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, καθώς οι έρευνες εστιάστηκαν σε καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή.

Ανάμεσα στα 14 άτομα που προσήχθησαν ως ύποπτοι ήταν και ο δράστης.

Αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία για τη δολοφονία, ωστόσο στην συνέχεια ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως μαχαίρωσε στον Αρχιφύλακα επειδή φοβήθηκε πως θα πήγαινε στην φυλακή. Ο δράστης στην προσπάθεια του να διαφύγει τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά και τον φίλο του άτυχου 35χρονου αστυνομικού.

Το μαχαίρι -όργανο του εγκλήματος- δεν έχει βρεθεί ακόμα, ωστόσο ο 30χρονος δράστης θα οδηγηθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση στον Εισαγγελέα Αμαλιάδος.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: patratora.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ