Τραγικό τέλος για δύο νέους στο λιμάνι της Κυπαρισσίας

Τραγικό τέλος για δύο νέους στο λιμάνι της Κυπαρισσίας

Βρέθηκε το πτώμα του 28χρονου από τη Ζαχάρω που αγνοούνταν από εχθές, στις 8:30 το πρωί της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, με το πρώτο φως του ηλίου οι δύτες ξεκίνησαν τις έρευνες και λίγη ώρα αργότερα ανέσυραν νεκρό τον 28χρονο που αναζητούνταν από το απόγευμα της Τρίτης.

Να σημειωθεί ότι σοκαρισμένοι είναι από χθες οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας μετά την ανέλκυση ενός αυτοκινήτου στο λιμάνι της πόλης με μια κοπέλα νεκρή, ενώ ο νεαρός αγνοούνταν.

Η  27χρονη κοπέλα, είχε καταγωγή από χωριό της ορεινής Τριφυλίας και ήταν γνωστή στη περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς εργαζόταν τον προηγούμενο χρόνο σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Δήμου και σύμφωνα με φιλικά της πρόσωπα ήταν γεμάτη αισιοδοξία για τη ζωή.

Ανασύρθηκε επίσης το μοιραίο αυτοκίνητο το οποίο είχε σπασμένα τζάμια και έντονες φθορές.

Οι Αρχές διερευνούν προσεκτικά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος καθώς το Ι.Χ. φαίνεται ότι ήταν παρκαρισμένο στο λιμάνι από το βράδυ της Δευτέρας και οι γονείς των παιδιών ανησύχησαν καθώς δεν είχαν σημεία ζωής.

Στην προβλήτα υπάρχουν ίχνη από τις ρόδες του μοιραίου αυτοκινήτου! Όσοι γνώριζαν τα παιδιά δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό περιστατικό.

Ένας 25 χρονος φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι το νεαρό ζευγάρι ήταν αγαπητό και ήταν εξωστρεφείς χαρακτήρες, ενώ ο νεαρός που κατάγεται από την περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας εργαζόταν ως σερβιτόρος σε κλάμπ της Κυπαρισσίας.

 

ΠΗΓΗ: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ