Θεσσαλονίκη-Τροχαία ατυχήματα λόγω έντονης βροχόπτωσης

Θεσσαλονίκη-Τροχαία ατυχήματα λόγω έντονης βροχόπτωσης

Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται από νωρίς το πρωί σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Αρκετά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, ενώ υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός.

   Συγκεκριμένα, τροχαίο ατύχημα με μια γυναίκα τραυματία συνέβη στην περιφερειακή οδό, στο ρεύμα προς τα δυτικά. Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος του τούνελ της Τούμπας, με αποτέλεσμα να ανατραπή και να τραυματιστεί ελαφρά η οδηγός. Η περιφερειακή οδός εξαιτίας του τροχαίου έμεινε για αρκετή ώρα κλειστή.

   Ατύχημα σημειώθηκε και στο ύψος του Τιτάν, λίγο πριν από την έξοδο για Χαλκιδική, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του. Ακολούθησε σύγκρουση και άλλων οχημάτων με υλικές ζημιές.

   Ωστόσο, μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στους υπόλοιπους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα αυτοκίνητα κινούνται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες, ενώ δύσκολη είναι και η μετακίνηση των πεζών.

   Επιπλέον, λόγω της έντονης βροχόπτωσης υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός στην επαρχιακή οδό Κιλκίς-Κάτω Ποταμιάς. Από την τροχαία διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και γίνεται εκτροπή από άλλα σημεία.

   Το ύψος του νερού φτάνει τα 30 εκατοστά, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται να εκκενωθεί κάποιος οικισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Η πρόγνωση του καιρού έως και την Κυριακή από τον Σάκη Αρναούτογλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ