Σε καραντίνα οι συνεπιβάτες του 69χρονου με MERS -Άφαντος ο οδηγός του ταξί

Σε καραντίνα οι συνεπιβάτες του 69χρονου με MERS -Άφαντος ο οδηγός του ταξί

Σε καραντίνα παραμένουν οι συνεπιβάτες του 69χρονου στην πτήση από τη Τζέντα, όπως και η σύζυγος του ασθενή, αφού οι γιατροί την εξέτασαν, προκειμένου να διαπιστώσουν, αν και αυτή έχει προσβληθεί από τον ιό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άντρας είναι μόνιμος κάτοικος Σαουδικής Αραβίας  και αποτελεί το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ο ασθενής παραμένει για νοσηλεία σε θάλαμο αρνητικής πίεσης σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι γιατροί έχουν έτοιμο ένα κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε περίπτωση που η κατάσταση της υγείας του επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο. Οι γιατροί έχουν προμηθευτεί πειραματικά φάρμακα που θα χορηγηθούν στον ασθενή.

Ο οδηγός του ταξί, που τον μετέφερε τη Μεγάλη Πέμπτη από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην περιοχή Αμφιάλης-Κερατσινίου, παραμένει άφαντος, ενώ τόσο το ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και το ΕΚΕΠΥ επαναλαμβάνουν συνεχώς την έκκληση τους προς όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να τους ενημερώσει, προκειμένου να βρεθεί και να ελεγχθεί, αν έχει μολυνθεί και ο ίδιος στα τηλέφωνα 210 5212054 & 210 5212000.

 

Διαβάστε ακόμα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ασθενής με MERS-Άφαντος ο οδηγός του ταξί 

Το ΚΕΕΛΠΝΟ για τον οδηγό ταξί που μετέφερε ασθενή με MERS

Αναζητείται ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον ασθενή με MERS

Επιβεβαίωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ το κρούσμα λοίμωξης από MERS- κοροναϊό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ