Ναρκωτικά στο λεβιέ ταχυτήτων

Ναρκωτικά στο λεβιέ ταχυτήτων

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, τρεις εμπόρους ναρκωτικών, που μετέφεραν περισσότερα από 75 κιλά κάνναβης.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 43, 46 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Όπως προέκυψε μετά τον έλεγχο, στο ένα αυτοκίνητο με οδηγό τον 43χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, 70 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 75.790 γραμμαρίων, ενώ στο λεβιέ ταχυτήτων του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 6,4 γραμμαρίων.

Για το δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες (ηλικίας 46 και 30 ετών), διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προπομπός, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής.

Πέραν των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή:epirusday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ