Οι οικοδόμοι καταγγέλλουν την Χρυσή Αυγή

Οι οικοδόμοι καταγγέλλουν την Χρυσή Αυγή

 

“Οι εργάτες και το κίνημά τους δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Όταν την πουν θα τσακίσουν όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή, αλλά και την μήτρα που τους γέννησε” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές με αφορμή τις νέες απειλές από τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα κατά μελών του ΠΑΜΕ.

 

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους

 

“Οι νέες προκλήσεις και απειλές από τους φασίστες της δολοφονικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής απέναντι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΠΑΜΕ, έρχονται να επιβεβαιώσουν για μία ακόμη φορά ότι είναι εχθροί των εργατών και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα ικανοποιήσουν τις ορέξεις αυτών που τους πληρώνουν, των μεγολοεργολάβων, των εφοπλιστών και όλων αυτών που με διάφορους τρόπους μας πίνουν το αίμα για να θησαυρίζουν.

Όλος αυτός ο συρφετός, οι φουσκωτοί της νύχτας, των διαφόρων καταγωγίων, δεν θέλουν εργάτες με δικαιώματα, αλλά σαν νταβατζήδες που είναι επιχειρούν να στήσουν δουλεμπορικά γραφεία ώστε να πασάρουν στα αφεντικά τους εργαζόμενους – δούλους με μεροκάματα των 18 ή των 20 ευρώ, με δουλειά από ήλιο σε ήλιο.

Τους ενημερώνουμε, αν νομίζουν ότι οι εργάτες και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα υποκύψουν σε απειλές, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Οι εργοδότες, εφοπλιστές, βιομήχανοι, κατασκευαστές, πάντα αξιοποιούσαν διάφορους μηχανισμούς για να χτυπήσουν τους εργάτες και το κίνημά τους. Έτσι και τώρα αξιοποιούν τους μπράβους του υπόκοσμου, με τη στήριξη της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τους ενθαρρύνουν με τα αντικομουνιστικά μνημόνια, θέλουν να πάρουν πίσω ό,τι κατάκτησαν οι εργάτες μέσα από σκληρούς αγώνες.

Τους προειδοποιούμε ότι το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, δεν είναι τα μπαρ όπου ανατράφηκαν αυτοί. Δεν θα τα βγάλουν πέρα μαζί μας.

Οι εργάτες και το κίνημά τους δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Όταν την πουν θα τσακίσουν όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή, αλλά και την μήτρα που τους γέννησε, που δεν είναι άλλη από το ίδιο το σύστημα που μας εκμεταλλεύεται για να κονομάνε μια χούφτα παράσιτα”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ