Οι μάρτυρες της απαγωγής της Θάλειας Χούντα

Οι μάρτυρες της απαγωγής της Θάλειας Χούντα

 

Αχνό φως αρχίζει να φαίνεται στην υπόθεση της απαγωγής της γνωστής δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα, καθώς η Ασφάλεια Αττικής εξετάζει ένα πρόσωπο-κλειδί το οποίο στο παρελθόν ήταν στενά συνδεδεμένο με τον σύζυγό της, ενώ έχει στα χέρια της και δύο καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που παρακολούθησαν τη σκηνή της αρπαγής της από την οδό Υψηλάντου στο Κολωνάκι.

Ήδη οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν πάρει κατάθεση από το συγκεκριμένο πρόσωπο που συνδεόταν με τον ποινικολόγο Νικόλαο Μπούρα και μάλιστα πρόσφατα είχαν μεγάλη διαφορά, η οποία είχε φτάσει έως τα δικαστικά έδρανα. Όμως οι αξιωματικοί προτίθενται να το καλέσουν και δεύτερη, ίσως και τρίτη φορά, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν αν και σε ποιο βαθμό έχει εμπλοκή στην περίεργη αυτή υπόθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», μέσα στην εβδομάδα οι αστυνομικοί που ερευνούν την απαγωγή της Θάλειας Χούντα αναμένεται να καλέσουν εκ νέου στα γραφεία τους το πρόσωπο αυτό προκειμένου να δώσει νέες διευκρινίσεις σε ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί κατά την πορεία των ερευνών.

Εκτός αυτού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους δύο βασικές καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων από την περιοχή του Κολωνακίου, οι οποίοι είδαν τη σκηνή κατά την οποία άγνωστα άτομα απήγαγαν την παρουσιάστρια και πολιτευτή του ΛΑΟΣ. Οι μάρτυρες εντοπίστηκαν από την έρευνα που έκαναν πόρτα πόρτα οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες προσπαθώντας να εντοπίσουν όσους είχαν δει ή ακούσει κάτι την επίμαχη ημέρα.

Οι δύο μαρτυρίες κρίνονται πολύ σοβαρές, καθώς φέρεται να σκιαγραφούν τα χαρακτηριστικά των δραστών αλλά και του αυτοκινήτου στο οποίο επιβίβασαν τη Θάλεια Χούντα προκειμένου να την κρατήσουν όμηρο και έτσι να εκβιάσουν τον σύζυγό της. Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν και αυτή την απαγωγή, όπως έχουν κάνει και κατά το παρελθόν με σοβαρότερες υποθέσεις.

 

Πηγή: ESPRESSO

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ