Σεξολόγος Κολωνακίου και… διαρρήκτης

Σεξολόγος Κολωνακίου και… διαρρήκτης

«Χειρουργείο» στην… πόρτα ενός καπνοπωλείου στο Αγρίνιο προσπάθησε να κάνει ένας 67χρονος σεξολόγος-ανδρολόγος από το Κολωνάκι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso.

Ο γιατρός συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν μαζί με έναν 42χρονο Αλβανό συνεργό του, που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, επιχείρησαν να διαρρήξουν το κατάστημα που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης.

Ο αλλοδαπός ήταν αυτός που ανέλαβε να «ανοίξει» την πόρτα του μαγαζιού, χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, όταν πιάστηκε στα πράσα από τους άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αγρινίου, που ειδοποιήθηκαν από πολίτη και έσπευσαν στο σημείο.

Σε απόσταση λίγων μέτρων από το καπνοπωλείο – ιδιοκτησίας ενός 44χρονου – οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας άνδρας που περίμενε τον Αλβανό συνεργό του, έχοντας κι αυτός μαζί του διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έμειναν άναυδοι, όταν έμαθαν την ταυτότητα του 67χρονου, με καταγωγή από την Πρέβεζα. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν σεξολόγο-ανδρολόγο που εδώ και 15 χρόνια διατηρεί ιατρείο στο Κολωνάκι.

Στην κατοχή των δύο δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μία κουκούλα τύπου full face, ένα ζευγάρι γάντια, πολλά διαρρηκτικά εργαλεία και μία πτυσσόμενη τηλεσκοπική σκάλα.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ