Η βροχή έφερε προβλήματα στη Μακεδονία

Η βροχή έφερε προβλήματα στη Μακεδονία

Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή, που συνοδεύτηκε σε ορισμένες περιπτώσεις από χαλάζι, στη Θεσσαλονίκη. Λόγω της βροχής νταλίκα δίπλωσε στο ύψος του Δερβενίου, στο ρεύμα εξόδου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, για κάποιο χρονικό διάστημα να γινόταν με δυσκολία στο σημείο εκείνο.

Διακοπές ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν εξαιτίας του καιρού, σε περιοχές δυτικά και ανατολικά του νομού Θεσσαλονίκης. Γραμμή μέσης τάσης βγήκε εκτός λειτουργίας και σημειώθηκαν διακοπές στο ρεύμα των περιοχών της Χαλάστρας, της Γέφυρας, των Κουφαλίων, της Νέας Χαλκηδόνας, της Σίνδου και της Νέας Μαγνησίας.

Συνεργείο της ΔΕΗ εντόπισε και επιδιόρθωσε το πρόβλημα, δίνοντας τμηματικά ρεύμα στις περιοχές. Νωρίτερα, παρόμοιο πρόβλημα ηλεκτροδότησης αντιμετώπισαν οι Ταγαράδες, η Νέα Ραιδεστός και η Λακκιά.

Στη περιοχή του Κιλκίς, από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, έπεσαν κλαδιά δένδρων στο οδικό δίκτυο, τα οποία απομακρύνθηκαν από άνδρες της αστυνομίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ