Κρήτη-Από εγκαύματα κατέληξε ο 3χρονος

Κρήτη-Από εγκαύματα κατέληξε ο 3χρονος

 

Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο του 3χρονου αγοριού από τη Μεσαρά. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Μανώλη Μιχαλοδημητράκη που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή,  το μωρό πέθανε από εγκαύματα τρίτου βαθμού που είχε υποστεί στο 70% του σώματος του.

Όπως είπε, οι γονείς του άτυχου αγοριού το έβαλαν μέσα σε μία μπανιέρα και το περιέλουσαν με καυτό νερό ενώ εκτιμά ότι αυτό μπορεί να έγινε για να σταματήσει να κλαίει! Το πόρισμα του καθηγητή της ιατροδικαστικής είναι καταπέλτης. Όπως εξήγησε, το άτυχο 3χρονο αγόρι είχε πέσει στο παρελθόν θύμα κακοποίησης ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, το αγγελούδι να ήταν και θύμα τράφικινγκ.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ότι το μωρό έφερε εγκαύματα σε πόδια, κοιλιά και πλάτη ενώ ο θάνατος του προήλθε στις 26 Μαρτίου. Όταν οι γονείς το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, το 3χρονο παιδάκι είχε ήδη φύγει από τη ζωή 4 ώρες.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 19χρονη μητέρα του 3χρονου αγοριού που κατάγεται από τη Βουλγαρία, για 8 μέρες έριχνε καυτό νερό στο σώμα του άτυχου αγοριού για να το βοηθήσει, όπως είπε στους αστυνομικούς, να ενεργηθεί.

Ο ισχυρισμός αυτός δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με αυτόν του συντρόφου αλλά όχι και πατέρα του αγοριού, ο οποίος υποστήριξε ότι το αγόρι σκόνταψε πάνω σε έναν κουβά με καυτό νερό. Οι αντιφάσεις αυτές, δεν έπεισαν καθόλου τους αστυνομικούς οι οποίοι και συνέλαβαν το ζευγάρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ