Χειροπέδες σε φίρμα dj με κοκαΐνη

Χειροπέδες σε φίρμα dj με κοκαΐνη

Τρόμο στην κοσμική Αθήνα έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός από τα μεγαλύτερα ινδάλματα της νεολαίας σε Κολωνάκι και Μύκονο, ένας dj-φίρμα, που έχει στο βιογραφικό του πολλές συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες της hip hop, αλλά η ατζέντα του είναι γεμάτη τρανταχτά ονόματα τα οποία προμήθευε κοκαΐνη.

Πρόκειται για έναν 30χρονο «μάγο της κονσόλας», ο οποίος είχε στην κατοχή του 30 γραμμάρια καθαρή κοκαΐνη και κατέληξε με χειροπέδες στα κρατητήρια όταν συνελήφθη να διακινεί το εμπόρευμά του σε καταστηματάρχες γνωστών κέντρων διασκέδασης.

Μάλιστα είχε μεγαλύτερη ποσότητα άσπρης σκόνης στην κατοχή του, πλην όμως είχε προλάβει να τη διακινήσει σε πιάτσες όπως το Κολωνάκι και ν Νέα Σμύρνη.

Ο 30χρονος είναι διάσημος για τα πάρτι του στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου, ενώ τα events του σε γνωστά κλαμπ του Κολωνακίου, έχουν αφήσει εποχή.

Το κινητό του

Το κινητό του τηλέφωνο είναι γεμάτο ονόματα και τηλεφωνικούς αριθμούς γνωστών τραγουδιστών, τόσο του λαϊκού όσο και του pop ελληνικού πενταγράμμου. Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες πως ένας 30χρονος dj, διάσημος σε Μύκονο και Κολωνάκι, «σπρώχνει» κόκα στις «καλές γειτονιές» της Αθήνας.

Πηγή: ESPRESSO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ