Συνελήφθησαν για όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν για όπλα και ναρκωτικά

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τέσσερις αλλοδαποί στον Τύρναβο Λάρισας για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της απείθειας.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης και πλαστικά τμήματα δικύκλων, των οποίων η προέλευση ερευνάται Οι συλληφθέντες είναι υπήκοοι Αλβανίας (μία γυναίκα και τρεις άνδρες), ηλικίας 41, 21, 21 και 17 ετών αντίστοιχα,.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διάπραξη κλοπών δικύκλων στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου από τους τρεις άνδρες, διενεργήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία όπου διέμεναν η 41χρονη μαζί με τους δύο 21χρονους, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (34) γραμμαρίων.

Οι τρεις δράστες είχαν αρνηθεί αρχικά την είσοδο των αστυνομικών στην οικία τους, ενώ ένας από τους 21χρονους τράπηκε σε φυγή από παράθυρο της οικίας. Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ