• Αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουμε... ZingyLand

  4:14 μμ, Παρασκευή 14 Μάρ 2014 4:14 μμ, Παρασκευή 14 Μάρ 2014

  Αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουμε... ZingyLand

  Απολαύστε μαζί με τα παιδιά σας ένα ψυχαγωγικά εκπαιδευτικό Σαββατοκύριακο παίζοντας ZingyLand.

  Διαδραστικά παιχνίδια, παιχνίδια, puzzles και πολλές ακόμα δραστηριότητες προσφέρει η βραβευμένη ελληνική εφαρμογή σε μικρούς και μεγάλους για δημιουργικές αλλά και διασκεδαστικές οικογενειακές ώρες.

  Συχνά οι γονείς αναζητούν τρόπους να απασχολήσουν τα παιδιά τους και να αξιοποιήσουν ουσιαστικά τον κοινό τους χρόνο. Η διαδικτυακή εφαρμογή ZingyLand είναι μία έξυπνη λύση.

  Η θεματολογία των παραμυθιών επιλέγεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, ώστε να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και στόχος της είναι να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να διδάξει τους μικρούς μας φίλους 0-8 ετών. Κάθε ιστορία συνοδεύεται από εκπαιδευτικά παιχνίδια και μετάλλια επιβράβευσης.

  Η Zingyland είναι μια εφαρμογή που ξεπερνά τα Ελληνικά σύνορα καθώς είναι πολυγλωσσική (4 γλώσσες - ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά) και απευθύνεται σε όλες τις Αγγλόφωνες, Γαλλόφωνες, Ελληνόφωνες και Ισπανόφωνες χώρες.

  ΒΡΑΒΕΙΟ BEST FAMILY APPLICATION ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

  Ήδη η εφαρμογή Zingyland απέσπασε το βραβείο Best Family Application για την Ελληνική αγορά στο 4ο Συνέδριο Mobiles & Apps Awards 2014.

  Η εμπειρία στο ZingyLand application βασίζεται στο τρίπτυχο Διαβάζω – Παίζω - Κερδίζω.

  Κάθε βιβλίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό παραμύθι και είναι συνδεδεμένο με 3 ειδών εκπαιδευτικά παιχνίδια και 4 μετάλλια επιβράβευσης. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε δωρεάν από το Ipad σας από το https://itunes.apple.com/us/app/zingyland/id760867920, ενώ σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμη και στο android store. Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε στο site www.zingyland.com.

  Πώς θα παίξετε:

  Τρεις τρόποι ανάγνωσης : δυνατότητα ανάγνωσης με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  Διάβασέ μου : Αφήγηση και πλήρης διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί

  Διαβάζω μόνος μου : Χωρίς αφηγητή, αλλά με πλήρη διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί

  Αναπαραγωγή : Αφήγηση χωρίς διαδραστικότητα, σε μορφή ταινίας

  Εκπαιδευτικά παιχνίδια

  Κάθε ιστορία του ZingyLand app συνοδεύεται από 3 δωρεάν παιχνίδια: παζλ, κάρτες μνήμης και ζωγραφική με στόχο την ενίσχυση της παρατηρητικότητας, της δημιουργικότητας και της φαντασίας των μικρών μας φίλων.

  Μετάλλια

  Κάθε παραμύθι περιλαμβάνει 4 μετάλλια επιβράβευσης. Την πρώτη φορά που το παιδί θα ολοκληρώσει την ανάγνωση του παραμυθιού ή τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά παιχνίδια κερδίζει το αντίστοιχο μετάλλιο Ανάγνωσης, Παζλ, Μνήμης ή Ζωγραφικής. Όταν ολοκληρώσει όλες τις δραστηριότητες ενός βιβλίου κερδίζει πλέον το μεγάλο μετάλλιο του παραμυθιού. Όλα τα μετάλλια αποθηκεύονται στην βιβλιοθήκη του.

  Πώς επιλέγω τα παραμύθια; Μπορεί κανείς να επιλέξει τα παραμύθια είτε ανά ηλικία, είτε να διαλέξει από κάποια από τις διαθέσιμες κατηγορίες (Κλασσικά, Όνειρα Γλυκά, Περιπέτειες, Η Πόλη μας, Ο Πλανήτης μας κ.α.).

  Για Γονείς : Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει 100% έλεγχο από τους γονείς.

  Πληροφορίες για την εφαρμογή στο www.zingyland.com, [email protected],

  Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή από το ipad σας από εδώ:

  https://itunes.apple.com/us/app/zingyland/id760867920

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα