Μικρή η προσέλευση των δικηγόρων

Μικρή η προσέλευση των δικηγόρων

Από της 7 π.μ. έχουν ανοίξει οι κάλπες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για την ανάδειξη νέου προέδρου.Η προσέλευση στον ΔΣΑ είναι μικρή, λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Η εκλογική διαδικασία θα συνεχιστεί μεθαύριο Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014 όπου αναμένεται η προσέλευση του κυρίου όγκου του δικηγορικού σώματος.

Η εκλογική μάχη στον ΔΣΑ διεξάγεται μεταξύ του νυν προέδρου του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλου και του Βασίλη Αλεξανδρή.

Παράλληλα, το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι «εξελίσσεται από το πρωί ομαλά στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών η επαναληπτική ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου, η οποία θα συνεχιστεί και την Τρίτη, 4 Μαρτίου».

Ακόμη, ο κ. Αδαμόπουλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε: «Οι εκλογές είναι μια βαθιά συμμετοχική δημοκρατική διαδικασία, από την οποία η δικηγορική κοινότητα θα εξέλθει ενωμένη και ισχυρή, με αισιοδοξία και δυναμική που θα της επιτρέψουν να ανταποκριθεί στις προκλήσεις». Και προσέθεσε ο κ. Αδαμόπουλος: «Με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας, θα οικοδομήσουμε όλοι μαζί το αύριο της ελληνικής δικηγορίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ