Κέντρο εναλλακτικής ιατρικής θα ανοίξει ο Ανδρέας Παπανδρέου Jr

Κέντρο εναλλακτικής ιατρικής θα ανοίξει ο Ανδρέας Jr

Σε νέες, αλλά όχι ευρέως γνωστές στην Ελλάδα επαγγελματικές δραστηριότητες φαίνεται να κατευθύνεται ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας, καθώς μετά την επισημοποίηση της σχέσης του με την αθλήτρια σύντροφό του Πωλίνα Πατραμάνη, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια κίνηση-έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παραπολιτικών», το νεαρό ζευγάρι έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα, όπου διαμένει μετά τον αρραβώνα και σκέφτεται να ανοίξει κέντρο εναλλακτικής ιατρικής στην Κρήτη.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει επαφές με ειδικούς και θεραπευτές με τους οποίους ενδέχεται να συνεργαστούν, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε αναζήτηση του ιδανικού χώρου που θα μπορούσε να στεγάσει την επιχείρησή τους στην περιοχή Ηρακλείου και της Χερσονήσου.

Η όμορφη βολεϊμπολίστρια  έχει ειδικευθεί τα τελευταία χρόνια, ύστερα από σχετικές σπουδές σε ειδική σχολή, στη γιόγκα και στη γυμναστική πιλάτες, ενώ μαζί με τον Ανδρέα έχουν παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια εναλλακτικής ιατρικής.

Ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού εδώ και καιρό ασχολείται με τον βελονισμό, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα στα Παραπολιτικά, ο πατριός της αρραβωνιστικιάς του Δημήτρης Χαλκιαδάκης. Εξασκεί τη συγκεκριμένη θεραπευτική πρακτική σε ασθενείς σχετικού κέντρου των βορείων προαστίων.

Το ζευγάρι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Tai Chi, Qi Gong αλλά και μαθήματα στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής στην Κηφισιά.

Προς το παρόν πάντως, ετοιμάζουν το γάμος τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες από τους οικείους τους, η 27χρονη αναζητά νυφικό και ο νεαρός γαμπρός μαθαίνει κρητικούς χορούς από τη μέλλουσα σύζυγό του.

Πηγή: Παραπολιτικά

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ