Στον Κορυδαλλό ο Σπανός και άλλοι 4

Στον Κορυδαλλό ο Σπανός και άλλοι 4

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγούνται σήμερα ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, μαζί με άλλους 4 κατηγορούμενους για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους.

Πρόκειται για έναν υπεύθυνο εγκαταστάσεων ΕΤΕΚΑ, έναν τελωνειακό υπάλληλο, έναν μηχανικό πλοίου, καθώς και τον συνδικαλιστή και τμηματάρχη της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του ΥΠΕΚΑ.

Στον αντίποδα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι χρηματική εγγύηση από 3.000 έως 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ελεύθερη με εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίασή της σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφέθηκε επίσης το Σάββατο μια γυναίκα, συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ο υπεύθυνος γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ