ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Το συγκινητικό αντίο από τους φίλους του Σάκη Μπουλά

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Το συγκινητικό αντίο από τους φίλους του Σάκη Μπουλά

Θλίψη και συγκίνηση έχει σκορπίσει σε όλη την Ελλάδα η είδηση του θανάτου του Σάκη Μπουλά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Φίλοι του και καλλιτέχνες από όλους τους χώρους τον αποχαιρετούν, ο καθένας με τον τρόπο του.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο άνθρωπος που συνάντησε τον Σάκη Μπουλά στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, φανερά συγκινημένος, μίλησε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ για τον άνθρωπο Σάκη: «Παρότι το αναμέναμε, είναι σαν να έφυγε ένα κομμάτι δικό μου. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα γνήσιο παιδί. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και μέσα από τις δουλειές του. Ήταν πραγματικά και ουσιαστικά ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί και μια μεγάλη αγκαλιά…».

«Είναι μια μεγάλη απώλεια για τον καλλιτεχνικό χώρο. Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης και δυστυχώς έφυγε πολύ νέος. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θαυμασμό» δήλωσε ο Κώστας Βουτσάς.

«Ο Σάκης ήταν μια όαση για εμάς, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έδειχνε στεναχωρημένος. Μας οδηγούσε όλους στη χαρά και όσο θα περνάει ο καιρός θα πονάει ακόμα πιο πολύ η απώλειά του» δήλωσε συντετριμμένος ο Λάκης Παπαδόπουλος με τον οποίο είχαν συνεργαστεί πολλές φορές. «Το πάλκο ήταν για τον Σάκη… Εγώ δεν συμφωνούσα μαζί του γιατί δεν πρόσεχε τον εαυτό του, σα να αδιαφορούσε. Ήθελε μόνο να βγαίνει στη σκηνή και να γνωρίζει τον κόσμο. Μέχρι τέλους ήθελε να πάει και να δουλέψει για να δει τους φίλους του. Ίσως γιατί ένιωθε μια μοναξιά και έβρισκε στο θέατρο και στη σκηνή τη ζωή του και τη χαρά του. Ατελείωτο ταλέντο, είχε μια φωνή καταπληκτική…»

Αν και πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια από τη συνεργασία τους στο δίσκο «Μπουλάς Ελλάς», ο Γιάννης Γιοκαρίνης θυμάται και μιλάει για το αστείρευτο ταλέντο του Σάκη: «Εκείνος ο δίσκος τα λέει όλα για το ταλέντο του. Είναι μια πολύ στενάχωρη κατάσταση. Ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας, ευαίσθητος, πολυτάλαντος. Ήταν ένας αληθινός άνθρωπος με πολύ χιούμορ», λέει χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Ο Διονύσης Τσακνής ανέφερε συγκινημένος: «Έφυγε ένας φίλος, ένας πρώην συνεργάτης. Μοιραστήκαμε τη σκηνή κάποιες φορές μαζί, τις παρέες, τα αστεία, τους προβληματισμούς για τη ζωή και για την τέχνη. Έφυγε ένας αγωνιστής της ζωής.»

Για τον άνθρωπο και τηλεοπτικό του φίλο στη δημοφιλή σειρά «50- 50», μιλάει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης: «Ο Σάκης έδωσε έναν μεγάλο αγώνα για πολύ καιρό. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, έξοχος καλλιτέχνης και γελαστό παιδί. Η διάθεση προσφοράς και η ανθρωπιά του τον χαρακτήριζαν. Η τριάδα του «50-50» έσπασε. Μας άφησε μόνους με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ας είναι καλά σε αυτό το ταξίδι που πάει στη γειτονιά των αγγέλων. Θα τον σκεφτόμαστε πάντα».

Η φωτογραφία της Ράντου με τον Μπουλά

Συγκίνηση προκαλεί η φωτογραφία που ανήρτησε η Ελένη Ράντου στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook και στην οποία απεικονίζεται ο Σάκης Μπουλάς στο καμαρίνι του με καλούς του φίλους.

Ζουγανέλης: Έφυγε γλυκά και ήσυχος χωρίς να πονέσει

“Έφυγε γλυκά, ήσυχος χωρίς να πονέσει” σχολίασε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Σάκη Μπουλά.

Το συγκινητικό αντίο του Αργύρη Αγγέλου στον Μπουλά

Το δικό του συγκινητικό αντίο στον Σάκη Μπουλά, μέσα από το προφίλ του στο instagram έστειλε σήμερα το πρωί ο Αργύρης Αγγέλου.

Σταρόβας: Αν ήταν εδώ ο Σάκης θα μας έβαζε να γελάμε

“Δεν του άρεσαν τα δάκρυα του Σάκη. Αν ήταν εδώ, θα μας έβαζε να γελάμε” σχολίασε ο Δημήτρης Σταρόβας για τον Σάκη Μπουλά.

Φιλιππίδης για Μπουλά: Του είπα ότι τον αγαπώ

“Του είπα ότι τον αγαπώ πολύ και ότι θα τον σκέφτομαι πάντα” σχολίασε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Σάκη Μπουλά.

Χαϊκάλης: Μας άφησε μόνους ο Σάκης. Έσπασε την τριάδα

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τον φίλο του Σάκη Μπουλά. “Μας άφησε μόνους ο Σάκης εμένα και τον Πέτρο. Έσπασε την τριάδα” σχολίασε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη και την παρέα του “50-50”.

Λάκης Παπαδόπουλος για τον Μπουλά: Σαν ψέμα μου φαίνεται 

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είχα μιλήσει μαζί του. Δεν έβγαινε η φωνή του», δήλωσε ο τραγουδιστής και συνθέτης, Λάκης Παπαδόπουλος, για τον Σάκη Μπουλά που “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ζουγανέλης για τον «αδελφό» του Σάκη

«Ισορροπεί με δυσκολία στη ζωή», σχολίασε πριν από λίγες ημέρες ο αδελφικός φίλος του Σάκη Μπουλά, Γιάννης Ζουγανέλης, σε συνέντευξή του…

ΒΙΝΤΕΟ-Βισκαδουράκης: Εξαιτίας του Μπουλά έγινα ηθοποιός

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι εξαιτίας του Σάκη Μπουλά έγινε ηθοποιός.

“Ήμουν καμαρινάκιας του Μπουλά. Του φρόντιζα το καμαρίνι του” σημείωσε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Πρωινό Mou”:

 

ΒΙΝΤΕΟ-Γιατρός του Σάκη Μπουλά: Ο Σάκης χλεύαζε τον θάνατο

Ο γιατρός του Σάκη Μπουλά, Σωτήρης Πράππας, μίλησε για τον ασθενή και φίλο του τονίζοντας ότι ο ηθοποιός “χλεύαζε τον θάνατο, ρούφαγε τη ζωή και τον προκαλούσε”.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του γιατρού του Σάκη Μπουλά.

 

ΒΙΝΤΕΟ-Μαχαιρίτσας: Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα με τον Μπουλά

«Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα μαζί με τον Σάκη. Μας έδωσε μαθήματα αυτούς τους δύο μήνες. Αυτός μας έκανε μεγάλη τιμή που έπαιξε μαζί μας», σχολίασε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για τον Σάκη Μπουλά.

Δείτε εδώ το βίντεο με τη δήλωση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ