Ένταση στη δίκη για τον χαμό του βρέφους

Ένταση στη δίκη για τον χαμό του βρέφους

Ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια συνόδευσαν την αναβολή της δίκης για την υπόθεση του θανάτου του 11μηνου βρέφους που έσβησε στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ τον Νοέμβριο του 2012. Ο κατηγορούμενος χειρουργός δεν γλίτωσε από την οργή των συγγενών του βρέφους καθώς δέχτηκε επίθεση την ώρα που αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον φυγαδεύσουν από το δικαστικό μέγαρο.

Συγγενείς της οικογένειας επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό την ώρα που κατέβαινε τη σκάλα του δικαστικού μεγάρου.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Ωστόσο η πλευρά του κατηγορούμενου που χειρούργησε το μωρό ζήτησε την αναβολή την υπόθεσης καθώς ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας, δεν στάθηκε δυνατό να παρευρεθεί. Το αίτημα αυτό προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της οικογένειας και των συγγενών που είχαν κατακλύσει τη δικαστική αίθουσα με αποτέλεσμα η έδρα να διακόψει ενώ στη συνέχεια έκανε δεκτό το αίτημα για την αναβολή της δίκης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε ιατρικό λάθος. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 23 Οκτώβρη. 

Πηγή: cretalive.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ