• ΕΚΑΒ: Δόθηκε λάθος σημείο για τον αγώνα Dragster

  8:09 μμ, Δευτέρα 10 Φεβ 2014 8:09 μμ, Δευτέρα 10 Φεβ 2014

  ΕΚΑΒ: Δόθηκε λάθος σημείο για τον αγώνα Dragster

  Λάθος σημείο έδωσαν οι υπεύθυνοι στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια του σοβαρού τραυματισμού δύο αναβατών μοτοσυκλετών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ένας νεαρός την ζωή του.

  Το ΕΚΑΒ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει πως «κατά τη κλήση για το περιστατικό δεν προσδιορίστηκε το ακριβές μέρος της διοργάνωσης και αναφέρθηκε ως σημείο του συμβάντος η πίστα του Ελληνικού. Η μόνη επίσημα καταγεγραμμένη πίστα διοργάνωσης μηχανοκίνητων αγώνων στο Ελληνικό είναι η αντίστοιχη πίστα καρτ».

  Ενώ υποστηρίζει πως «το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. αφίχθη στη πίστα κάρτ του Ελληνικού σε 12 λεπτά, επειδή όμως διαπιστώθηκε πως εκεί δεν υπήρχε κανένα συμβάν ξεκίνησε η διαδικασία διερεύνησης του πραγματικού σημείου του συμβάντος. Τελικά ύστερα από 13 λεπτά (σύνολο 25 λεπτά) το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο πραγματικό μέρος της διοργάνωσης, στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο».

  Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΕΚΑΒ.

  «Κατόπιν πολλών δημοσιευμάτων σχετικά με το δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου σε αγώνα Dragster στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο της Αθήνας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως δεν είχε ζητηθεί από το Ε.Κ.Α.Β. η κάλυψη της διοργάνωσης, ενώ το ασθενοφόρο που παρευρισκόταν στο σημείο ήταν ιδιωτικό.

  Εκτός αυτών, κατά τη κλήση για το περιστατικό δεν προσδιορίστηκε το ακριβές μέρος της διοργάνωσης και αναφέρθηκε ως σημείο του συμβάντος η πίστα του Ελληνικού.

  Η μόνη επίσημα καταγεγραμμένη πίστα διοργάνωσης μηχανοκίνητων αγώνων στο Ελληνικό είναι η αντίστοιχη πίστα καρτ.

  Το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. αφίχθη στη πίστα κάρτ του Ελληνικού σε 12 λεπτά, επειδή όμως διαπιστώθηκε πως εκεί δεν υπήρχε κανένα συμβάν ξεκίνησε η διαδικασία διερεύνησης του πραγματικού σημείου του συμβάντος. Τελικά ύστερα από 13 λεπτά (σύνολο 25 λεπτά) το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο πραγματικό μέρος της διοργάνωσης, στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο, και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντας τον στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο στη Βούλα».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα