Το έμβασμα στην Κύπρο τράβηξε την προσοχή του ΣΔΟΕ

Το έμβασμα στην Κύπρο τράβηξε την προσοχή του ΣΔΟΕ 

Έρευνες πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ Κρήτης, προκειμένου να εντοπίσει τις πηγές προέλευσης ενός πλούσιου δασκάλου και ενός καθηγητή, οι οποίοι με το που ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην χώρα μας φοβήθηκαν ότι θα χάσουν τα χρήματα τους και τα μετέφεραν στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν δάσκαλο ο οποίος έστειλε εμβάσματα στην Κύπρο, 1.100.000 ευρώ  και ο δεύτερος 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Κρήτης, Χρήστος Ράικος, κάλεσε τους δύο άνδρες στην υπηρεσία του, ώστε να παρουσιάσουν τα στοιχεία που να δικαιολογούν τα εμβάσματα που εστάλησαν στην Κύπρο, όμως η έρευνα χρειάζεται βάθος χρόνου για να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.

Το γεγονός ότι βρέθηκαν δημόσιοι υπάλληλοι να στέλνουν εμβάσματα τέτοιου μεγέθους, παρά τους χαμηλούς μισθούς που παίρνουν, φάνηκε ύποπτο, αφήνοντας υπόνοιες πως πέρα από την εργασία τους στο δημόσιο είχαν και άλλες πηγές εσόδων.

Όπως υποστηρίζει το ekriti.gr, η ολοκλήρωση του ελέγχου γίνεται ακόμα δυσκολότερη μετά τη συνεχή αποδυνάμωση του προσωπικού στην υπηρεσία καθώς έχουν απομείνει μόλις 7 άτομα για αυτού του είδους τις υποθέσεις.      

 

ΠΗΓΗ:ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ