Στο Ηράκλειο ο Παπανδρέου για τον αρραβώνα του γιου του

Στο Ηράκλειο ο Παπανδρέου για τον αρραβώνα του γιου του

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για τον αρραβώνα του 32χρονου γιου του Γιώργου Παπανδρέου με την 27χρονη Πωλίνα και όλα τα  φώτα είναι στραμμένα στην Χερσόνησο όπου θα τελεστεί το βράδυ του Σαββάτου, το μυστήριο σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από νωρίς το πρωί η μητέρα του 32χρονου Ανδρέα, Εύα Γεωργίου, η οποία ταξίδεψε για το μυστήριο μαζί με φίλους του γιου της. Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα έφτασε στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” και η πτήση με την οποία ταξίδεψε ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Άντα.

Ο πρώην πρωθυπουργός απέφυγε τη συνάντηση με δημοσιογράφους στο κτίριο του αεροδρομίου, καθώς αυτοκίνητο τον παρέλαβε από το αεροσκάφος προκειμένου να τον μεταφέρει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Σε ότι αφορά τα μέτρα ασφαλείας, η οικογένεια Παπανδρέου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει καμία συνδρομή από την Αστυνομία, ωστόσο θα υπάρξει σχεδιασμός για διακριτική εποπτεία του χώρου.

Κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα το πού θα τελεστεί τελικά η εκδήλωση, αν και όλες οι πληροφορίες επιμένουν ότι γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες σε μια παραδοσιακή ταβέρνα, πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Πρόκειται για ένα καλαίσθητο και ζεστό χώρο που θεωρείται ιδανικός για το ζευγάρι τόσο σε σχέση με τα εδέσματα που θα προσφερθούν όσο και για την ασφάλεια της εκδήλωσης καθώς υπάρχει δυνατότητα απόλυτου ελέγχου.

Άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια της μέλλουσας νύφης ανέφεραν στο Cretalive: «μην σας φανεί παράξενο αν την τελευταία στιγμή το τραπέζι των αρραβώνων θα γίνει σε κάποιο σπίτι».

Αυτό το ενδεχόμενο εξετάζεται καθώς η δημοσιοποίηση της ταβέρνας που έχει επιλεχθεί για να διεξαχθεί η εκδήλωση, έχει προκαλέσει «συναγερμό» στα τοπικά ΜΜΕ , τα οποία επιδιώκουν διακαώς να καλύψουν λεπτό προς λεπτό τον αρραβώνα, αλλά και σε φανατικούς υποστηρικτές της οικογένειας Παπανδρέου, οι οποίοι  επιθυμούν να βρεθούν στον ίδιο χώρο αύριο το βράδυ  και να μοιραστούν έστω και απρόσκλητοι την χαρά του πρώην πρωθυπουργού.

 

Πηγή cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ