Πέντε συλλήψεις για το φονικό στη Νεάπολη

Πέντε συλλήψεις για το φονικό στη Νεάπολη

Συνελήφθη o 61χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με χρήση κυνηγετικού όπλου 64χρονο και τον 32χρονο γιο του στην περιοχή της Νεάπολης. Επιπλέον, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για συμπλοκή, ηλικίας 24, 33, 28 και 24 ετών, για το αδίκημα της συμπλοκής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ, οι παθόντες, μαζί με τους άλλους τέσσερις συλληφθέντες, μετέβησαν εξωτερικά της οικίας του δράστη, με σκοπό την επίλυση προσωπικών τους διαφορών.

Εν συνεχεία, ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί, ενώ η σύζυγος του δράστη και ο ανήλικος γιος τους, δέχθηκαν πλήγματα με χρήση σωματικής βίας. Ακολούθως, ο 61χρονος ανέλαβε μία κυνηγετική καραμπίνα από το εσωτερικό του σπιτιού και με την χρήση αυτής, τραυμάτισε θανάσιμα τον 64χρονο και τον 32χρονο.

Κατά τη διενεργηθείσα αυτοψία και μακροσκοπική εξέταση των θυμάτων διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ ο 32χρονος στη μασχαλιαία χώρα.

Επιπλέον, από το σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ σε έρευνα σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 64χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ