Ανθρωποκυνηγητό για τον «εγκέφαλο» της απαγωγής

Ανθρωποκυνηγητό για τον «εγκέφαλο» της απαγωγής

Σχεδόν 16 ώρες έμεινε στα χέρια των απαγωγέων ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος που κατάφερε να πείσει τον έναν από τους δράστες να παραδοθεί…

Λίγο μετά τις 16:30 χθες το απόγευμα ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας και είπε στον ειδικό φρουρό που βρισκόταν στην είσοδο: «Γεια σας είμαι ο επιχειρηματίας που ψάχνετε. Πίσω μου είναι ο απαγωγέας μου. Εντάξει το παιδί έκανε ένα λάθος και μετάνιωσε. Θέλει να παραδοθεί».

Η απόφαση του δράστη να παραδοθεί σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη και του δεύτερου απαγωγέα. Νωρίς χθες το βράδυ συνελήφθη ένα ακόμη άτομο που επέβαινε σε ταξί που δεν ήταν μισθωμένο μαζί με τον τρίτο δράστη, που δεν έχει συλληφθεί.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν πληροφορία ότι οι απαγωγείς κινούνταν με ταξί και έστησαν μπλόκα σε διάφορα σημεία στην Ανατολική Αττική. Μάλιστα είχαν και τον αριθμό κυκλοφορίας, γι’ αυτό έκαναν έλεγχο στο συγκεκριμένο όχημα, όπου συνέλαβαν τον έναν από τους επιβάτες, ενώ ο άλλος δράστης κατάφερε να διαφύγει μέσα στα χωράφια.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ