Έπιασαν καταζητούμενους

Έπιασαν καταζητούμενους

Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά έξι άτομα για εκκρεμεί διωκτικά έγγραφα και καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Σίνδο, 24χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή, καθώς και τέσσερις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, επίσης για κλοπή.

Επιπλέον, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, στους Αμπελόκηπους, αστυνομικοί συνέλαβαν 60χρονο διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δέκα αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 7 μηνών για κλοπή, υπεξαίρεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματικές βλάβες.

Επίσης, το μεσημέρι συνελήφθη 55χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών, 2 μηνών και 22 ημερών, για παράβαση νόμου περί όπλων.

Ακόμη, κατά το περασμένο 24ωρο, στις περιοχές Περαίας και Σταυρούπολης, συνελήφθησαν, επιπλέον, τρία άτομα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ