Έζησαν εφιαλτικές ώρες στα χέρια ενόπλων

Έζησαν εφιαλτικές ώρες στα χέρια ενόπλων

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια τριών αδίστακτων ανδρών έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο. Οι τρεις δράστες, διέρρηξαν το σπίτι των ηλικιωμένων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν όσα χρήματα κατόρθωσαν να βρουν πριν εξαφανιστούν.

Η περιγραφή των δύο θυμάτων για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν στο σπίτι τους, είναι συγκλονιστική: Ξύπνησαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα αντικρίζοντας πάνω από το κρεβάτι τους, τρεις κουκουλοφόρους  οι οποίοι τους σημάδευαν με όπλο που επαναλάμβαναν: ” Πού είναι τα λεφτά”;

Σοκαρισμένοι οι ηλικιωμένοι απάντησαν ότι δεν έχουν χρήματα, αλλά η απάντησή τους εξόργισε τους δράστες.

Με μεγαλύτερο μένος οι κουκουλοφόροι, φίμωσαν τους δύο ηλικιωμένους και με την απειλή όπλου τους ανάγκασαν να παραμείνουν στο κρεβάτι, ενώ η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τη βίαιη συμπεριφορά ενός εκ των τριών, που την τράβηξε από τα μαλλιά και την υποχρέωσε να παραμείνει ξαπλωμένη.

Την ίδια ώρα, δύο από τους διαρρήκτες, έκαναν “φύλλο και φτερό” το σπίτι. Μετά από αρκετή ώρα βρήκαν 550 ευρώ κάτω από τους καναπέδες. Πριν φύγουν, ένας από αυτούς γύρισε και είπε: “Ώστε μας είπατε ψέματα”.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ενώ το ζευγάρι προσπαθεί να ξεπεράσει τον σοκ που πέρασε.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ