ΦΩΤΟ-Την πυροβόλησε και αυτοπυρπολήθηκε

ΦΩΤΟ-Την πυροβόλησε και αυτοπυρπολήθηκε

Τραγωδία εκτυλίχθηκε την πρώτη μέρα του νέου έτους στο Κρανίδι Αργολίδας. Σαραντάχρονος  πυροβόλησε την κοπέλα του πέντε φορές με κάποιες από τις σφαίρες  να βρίσκουν την άτυχη 32χρονη στο κεφάλι.

Εν συνεχεία ο δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του, μπήκε στο αυτοκίνητο του και έβαλε φωτιά. Αμέσως κάποιοι περαστικοί έσπευσαν να σβήσουν την φωτιά αλλά ο δράστης είχε ήδη εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και  αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αναχώρησε αμέσως για νοσοκομείο των Αθηνών. Η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Όσον αφορά τον σαραντάχρονο, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή, χειρουργώντας τον και στην συνέχεια μεταφέρθηκε και αυτός στο Θριάσιο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάσταση του αφού κρίνεται ιδιαιτέρως σοβάρη .

Δήλωση για το τραγικό περιστατικό και για την κατάσταση της υγείας των δυο νέων έκανε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Αργολίδας, Διονύσης Στασινόπουλος, από κοινού με τον χειρουργό που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τα δύο περιστατικά.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

 

Πηγή:panargolikos.blogspot.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ