Στον εισαγγελέα 20χρονος για απόπειρα βιασμού ηλικιωμένης

Στον εισαγγελέα 20χρονος για απόπειρα βιασμού ηλικιωμένης

 

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται σήμερα 20χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ηλικιωμένης σε χωριό της Μεσαράς του Ηρακλείου, πριν από έναν χρόνο.

Ο 20χρονος συνελήφθη στον Μακρύ Γιαλό του δήμου Σητείας Λασιθίου, μετά από ένταλμα του ανακριτή Γ΄ Τμήματος Ηρακλείου, και ύστερα από την ταυτοποίησή του, που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προέκυψε από την κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων της έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, σε συνδυασμό με τις εξετάσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς τα ξημερώματα της 18/11/2012, μπήκε στο σπίτι της 78χρονης, με σκοπό την κλοπή. Όταν όμως έγινε αντιληπτός από την υπερήλικη, που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές την ανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, και στη συνέχεια, πάλι με απειλή βίας, την εξανάγκασε να του παραδώσει το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε πέντε ευρώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ