Ένταση στα Χανιά από τη συγκέντρωση της ΧΑ

Ένταση στα Χανιά από τη συγκέντρωση της ΧΑ 

 

Ένταση επικρατεί στο κέντρο της πόλης των Χανίων καθώς την ώρα που ξεκινά η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή μπροστά από τα γραφεία της στην οδό Τζανακάκη, πετάχτηκαν πέτρες από την πλευρά των συγκεντρωμένων αντιφασιστών στην συμβολή της οδού Τζανακάκη με την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τελείως το σημείο της συγκέντρωσης της Χ.Α. σε εφαρμογή σχεδίων που είχαν πετύχει στο παρελθόν και με στόχο – πάση θυσία – να μην “συναντηθούν” συγκεντρωμένοι από τις δύο πλευρές.

Όπως έχει ανακοινώσει η Χρυσή Αυγή, η συγκέντρωσή της αποτελεί διαμαρτυρία “για τις παράνομες πολιτικές διώξεις που έχει μεθοδεύσει η χούντα Σαμαρά/Βενιζέλου σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους και το εγχώριο ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα. Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης και Κώστας Μπαρμπαρούσης, καθώς και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής.” 

Απο την πλευρά τους φορείς των Χανίων, όπως η ΕΛΜΕ και άλλοι τονίζουν πως “οι φασίστες δεν έχουν θέση στα Χανιά” και ότι “το κάλεσμα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής σε σύναξη μίσους στην οδό Τζανακάκη είανι πρόκληση προς τα αντιφασιστικά αισθήματα των Χανιωτών”.

 

 

 

Πηγή: flashnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ